3 1/8' X230'' re-udskrivning termisk papirrulle for Pos maskine

3 1/8' x 230'' re-udskrivning termisk papirrulle for pos maskine, hvad fordele gøre du har? 1. vi er manufactory, betyder det, vi har evnen til at udføre produktioner tidsplan for rettidig levering. 2. vi har avancerede og moderne produktionslinjer og støtte faciliteter. 3. For hver...

Produktdetaljer

3 1/8' x 230'' re-udskrivning termisk papirrulle for pos maskine


大型现金纸的规格.png

blob.png

blob.png


Hvilke fordele har du?

1. vi er manufactory, betyder det, vi har evnen til at udføre produktioner tidsplan for rettidig levering.

2. vi har avancerede og moderne produktionslinjer og støtte faciliteter.

3. for hver ordre, stict inspektion vil være camed ud QC afdeling før forsendelse, bed kvalitet vil blive undgået inden for døren.

4. vi har eksport forsendelsesafdelingen og speditør, det betyder vi kan love hurtigere levering og varerne godt beskyttet.

5.Certificates, SGS test rapporter m.m. og ISO9001, godt garanti produktionsprocessen i god ordrer og produkter i høj kvalitet.

6. hurtig besvarelse, vores team vil besvare dine anmodninger inden for 8-arbejdstid.

7. detaljerede fotografier af hver proces for at gøre kunden føler sig trygge.


  • Order Guide

Generelle ordreoplysninger:

Vi har stor erfaring i servicering af det amerikanske marked, europæiske marked og Afrika marked. Vær opmærksom på at vores produktion leveringstider afhænge af bestemte varer og vareantal. Vores succes har været baseret på vores forståelse af kravene og karakter af reklame- og markedsføringsmaterialer frister. Det er whywe altid sikre, at alle ordrer er leveret til tiden.
Tjek nedenfor for mere information om afgivelse af en ordre:


1. undersøgelse-professionelle tilbud.

2. Bekræft pris, leveringstid, illustrationer, betalingsbetingelse osv.

3. frihed salg sende Proforma faktura med frihed segl.

4. kunden foretage betaling for indbetaling og sende os Bank kvittering.

5. oprindelige produktion fase-underrette klienter at vi har fået betalingen, og vil gøre prøver efter dit ønske, sende dig fotos eller prøver at få din godkendelse. Efter godkendelse oplyse vi at vi vil arrangere produktion & informere den estimerede.

6. midterste produktion-send billeder til at vise den produktionslinje, som du kan se dine produkter i. Bekræfte den forventede leveringstid igen.

7. Afslutningstast produktion-masse produktion produkter fotos og prøver vil sende dem til godkendelse. Du kan også arrangere tredjeparts inspektion.

8. klienter gøre betaling for balance og frihed skib varerne. Også kan acceptere betaling sigt-balancen mod l kopi eller l/c betaling sigt. Informere trackingnummer og kontrollere status for klienter.

9. ordren kan være siger "finish" når du modtager varerne og tilfredsstille hos dem.

10. feedback til frihed om kvalitet, Service, marked Feedback & forslag. Og vi kan gøre bedre.


(Kontakt mig efter at have læst den rækkefølge guide)支付银行.png

Hvis du har spørgsmål, pls tøv ikke med at kontakte mig, gratis prøver vil blive sendt til din vurdering! Jeg ser frem til din form og hurtige svar!

Skype/WhatsAPP: + 86 15914143940

Annie@szlxf.net


Undersøgelse